Fancom – хранене свиневъдство

Fancom – хранене свиневъдство

 

Хранителните инсталации са технически високонапреднали инсталации, представляващи значителна инвестиция. Нищо чудно, че вие искате да сте абсолютно сигурни в получаването на сигурна оферта, конкурентна цена и перфектен след-продажбен сервиз. Хранителните инсталации на Fancom могат със сигурност да ви предложат това.

Професионална подкрепа, от офертата до след продажбата
Ние не просто предлагаме компютри за хранене, но и цяла гама от внимателно подбрано периферно оборудване, като миксатори, помпи и тръбни линии, като една цялостна внимателно обмислена концепция. Ние можем да ви дадем съвет, да проектираме и конструираме вашата цялостна хранителна инсталация като и да ви наставляваме в стартирането на системата и нейното функциониране. Можете да сте спокоен, ча вашата инсталация ще ви осигури сигурността, която очаквате. Дори и след много години.

Отличен растеж на животните
Която и стратегия на хранене да следвате, вашата хранителна инсталация ще гарантира, че вашите животни ще получават автоматично правилната доза фураж.  Състава на фуража може постепено да се променя , за да съответства на възрастта на животните. Проблемите свързани с преходните фуражи остават в миналото и развитието на животните е с по-малко медикаменти и по-малко фураж.

Екстензивна регистрация на данните
Вие можете да предложите месо с по-добро качество, отговарящо на нарастващите критични нужди на консуматорите. Тази група изисква гаранция за това как са отглеждани животните. Системите за екстензивна регистрация в компютрите за хранене, правят възможна тази гаранция.